“Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne szeresd azt, amit csinálsz.”

Ez az idézet zengett a fülemben mióta csak felnőttem. Mivel egészen kislány korom óta rajongtam a sminkekért, nem volt kérdéses számomra, hogy ezen az úton kell elindulnom.
Így aztán a marketing munkám mellett, munkaidőn túl sminkeléssel kezdtem foglalkozni.
Imádtam. Minden mozdulatát, a szépséget, a kreativitást, de legfőképpen az örömet és önbizalmat ami minden munkám után a tükörben a vendégek arcán felragyogott.
Ezért aztán elhatároztam, hogy főállásban is a sminkeléssel fogok foglalkozni.
Újra beültem hát az iskolapadba és kozmetikusi végzettséget szereztem, míg mellette elkezdtem tanulni a sminktetoválást is.

Hamar világossá vált számomra, hogy amit a smink iránt éreztem szeretetet, az semmi ahhoz képest amit a sminktetoválás nyújt nekem.
Annyira élveztem amit csinálok, hogy maradandó szépet alkothatok a vendégek arcára, amit este nem kell lemosni, ami nyáron a melegben is és este fáradtan is szépséget és önbizalmat ad nekik, hogy egyre nagyobb elánnal vetettem magam a tanulásba. Minden szabadidőmben gyakoroltam, ötleteltem, és gyakoroltam és gyarkoltam és gyakoroltam… Minden bevételemet visszaforgattam a munkámba, újabb és újabb termékeket, gépeket, pigmenteket berendezéseket vásároltam, teszteltem, próbálgattam…
A mai napig részt veszek a legnagyobb nemzetközi mesterek workshopjain és az ott tanultakat a saját módszeremmel ötvözve törekszem rá, hogy valami egészen egyedit alkossak. Ez a lelkesedés és szerelem azóta is tart, töretlenül, egészen, igazán.